Geen zorgen om uw eigendom

Zakelijk

VVE’s (Verenigingen van Eigenaren)
Eigendom Verzekering is specialist in verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Samen met het bestuur van uw VVE stellen wij een verzekeringspakket samen. De wettelijke verplichte verzekeringen voor de VVE’s zijn de Gebouwen/Opstalverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. De glasverzekering wordt vaak gecombineerd met de Gebouwen/Opstalverzekering. Maar ook de bestuurdersaansprakelijkheids- en de rechtsbijstandsverzekering zijn steeds meer van belang.

In geval van schade kunt u op ons rekenen. Door onze specifieke ervaring bij schade-afhandeling bij VVE’s kunnen wij er voor zorgen dat uw schade snel en deskundig wordt verholpen.

Uw bedrijf
Wij regelen graag al uw zakelijke verzekeringen voor uw bedrijf en uw personeel. Samen met u stellen wij uw behoeftes vast en kijken wij welke verzekeringen het beste bij uw bedrijf en uw personeel passen. Ook voor de zakelijke verzekeringen hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en zoeken wij graag samen met u naar de beste dekkingen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Aanbod zakelijke verzekeringen

Waarom kies ik voor Eigendom Verzekeringen?

  • Op maat gemaakt advies
  • Persoonlijk contact
  • Deskundige schadeafhandeling

Heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.