Wij helpen u graag weer op weg

Particuliere verzekeringen

Autoverzekering
Bij een WA dekking bent u verzekerd tegen schade die u met uw auto toebrengt aan anderen. De schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed. Een WA beperkt casco verzekering dekt, naast de WA-dekking, schade als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk , storm, hagel en botsing met dieren. Bij een WA volledig casco wordt ook schade aan uw eigen auto vergoed als gevolg van botsen, slippen, van de weg geraken en te water raken.

Motorverzekering
Bij de WA dekking bent u alleen verzekerd tegen schade de u met uw motor toebrengt aan anderen. Bij de WA beperkt casco bent u tevens verzekerd voor schade door diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren. En bij de meest volledige verzekering, de WA Volledig Casco, motorverzekering wordt ook schade vergoed die u zelf aan uw motor toebrengt, zoals botsen, slippen en omslaan.

Woonhuisverzekering
Uw woonhuis- oftewel opstalverzekering verzekert schade ontstaan door brand, storm, vandalisme of inbraak. Kiest u voor een meer uitgebreide verzekering dan bent u ook verzekerd voor schade die u zelf maakt. Een glasverzekering is vaak onderdeel van de woonhuisverzekering.

Glasverzekering
De glasverzekering verzekert schade aan de ruiten van uw huis. De glasverzekering is vaak onderdeel van de woonhuisverzekering.

Inboedelverzekering
Met een inboedelverzekering worden uw spullen in uw huis verzekerd. Een uitgebreide inboedelverzekering dekt schade zoals brand- en schroeischade, blikseminslag, stormschade, waterschade, inbraak en diefstal.

Rechtsbijstandsverzekering
Een rechtsbijstandsverzekering dekt deskundige rechtshulp bij juridische problemen, zoals consumentenconflicten, arbeidsconflicten, huurgeschillen, verkeersongevallen.

Reisverzekering
Bij een reisverzekering kiest u uit een doorlopende- of een kortlopende reisverzekering. De reisverzekering dekt de kosten als u tijdens de vakantie iets onverwacht overkomt.

Ongevallenverzekering
Bij een ongevallenverzekering krijgt u een uitkering als u, uw partner of kind blijvend invalide wordt of overlijdt door een ongeluk.

Waarom kies ik voor Eigendom Verzekeringen?

  • Op maat gemaakt advies
  • Persoonlijk contact
  • Deskundige schadeafhandeling

Heeft u een vraag?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.